Referenssit

"Toni on luotettava ja ammattitaitoinen tekijä. 70-luvulla rakennettu kerrostaloasuntomme kaipasi sähköjen päivitystä tähän päivään. Toni löytyi ystäväpiirin suositusten perusteella. Hän toteutti asuntomme sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen. Hän osoitti työssään luottamusta herättävää ammattitaitoa ja osasi poimia toiveemme toteutettavaan muotoon. Asennukset hoituivat nopeasti ja huolellisesti - jälki on siistiä. Toni piti sovitusta kiinni ja asennuksen aikatauluja saatiin sovittua joustavasti omien aikataulujemme mukaan. Suosittelemme vilpittömästi!"

Meri ja Mikko

"Toni suoritti tuotantotilamme sähköverkon muutostyöt. Pyysimme Tonilta parannusta tilan valaistukseen sekä pistorasioiden määrän lisäystä työpisteisiin. Toni ehdotti meille tilan luonteen ja käyttötarkoituksen kannalta sopivia ratkaisuja ja suoritti työt ripeällä ja asiantuntevalla otteella. Olen todella tyytyväinen Tonin lämpimään asiakaspalveluhenkisyyteen ja etenkin loistavaan työn jälkeen. Tonin suorittamat muutostyöt ovat parantaneet tuotantotilojemme käyttömukavuutta ja näin auttaneet EntoCubea matkalla alansa huippuyritykseksi."

Timotej Kovacic

EntoCube

"Toni Laamanen. Sähkötyöt. Hyväntuulinen ja pitkäpinnainen kovan tason sähköammattilainen Tampereelta. Ymmärtää hirsitalojen erikoisvaatimukset."

Krista Valli

Hirsitalotalorakentaja ja talvikaato-blogin ylläpitäjä

Amurin sähkötyö
Kaikki oikeudet pidätetään 2020
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!